Novi Sad
29.09.2010.
13:10 > 16:19
Grad se nije izjasnio u vezi sa planom reorganizacije Auto transportnog preduzeća "Vojvodina", tvrde  u ovom preduzeću, dok u Gradskoj kući napominju da su oni izneli svoj zvaničan stav.
  • Damjan

    01.10.2010 15:18
    Nije mi jasan grad NS!
    Koliko sam obavesten Grad NS je cuvenom Devicu dao svu dokumentaciju,obzirom da je odlicno poslovao sa preduzecem u privatizaciji.
    Kupio je novih trideset autobusa,gde god smo otisli na ekskurziju imali smo najbolji autobus.On je polovinu investirao iz te firme obzirom da je povecao 300% promet.A za polovinu je dobio kredit zato sto je ulozio svoj kapital koji je imao pre kupovine ATP Vojvodine.U ATP Vojvodini je bila mocvara,baraka od upravne zgrade i blato do kolena.Covek je stvarno napravio nesto!
    Na kraja se taj posao koji je on osmislio nekom se svideo i nastali problemi!
    Ajde da mu otmemo,ali za malo!
    Nisu racunali,tvrd je orah vocka cudnovata ne slomih ga al zube polomi.I na kraju ce sve doci na svoje,a cemu tolike godine ludila i nepostovanja papira drzavnih institucija.
    STA JEDAN GLUP NAPRAVI STO PAMETNIH NE MOGU DA ISPRAVE!
  • MILICA

    30.09.2010 12:34
    STA TO FOTOGRAF HOCE?
    GOSPODINE BUBNJEVIĆU ATP VOJVODINA ĆE RADITI,STANICA ĆE SE PREMESTITI,PLATIĆE GRAD ODŠTETU I BIĆE KAŽNJENI SVI KOJI SU UNIŠTSVALI ATP VOJVODINU,A POSEBNO DRUŽINA KOJA JE UZELA NOVAC OD ŠARIĆA I STANAJA DA TO OPSTRUIRA!
  • NS

    30.09.2010 11:47
    Napišite
    Dajte gosn Bubnjeviću napišite mu više da grad neće tu stanicu i da više završimo sa tom farsom!
  • Georg

    29.09.2010 14:44
    I dalje tvrdim to treba srušiti, zemlju peorati i zasaditi kupus više će se isplatiti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna